Termeni si conditii AAD total


TERMENI SI CONDITII - CONTRACT

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre SC AAD TOTAL ADMINISTRATION SRL si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.aadtotal.ro . SC AAD TOTAL ADMINISTRATION SRL si site-ul www.aadtotal.ro nu vor procesa nici o comanda primita de la nici un client/utilizator al site-ului www.aadtotal.ro fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract (TERMENI SI CONDITII).

Folosirea, incluzand vizualizarea sau comandarea produselor de pe site-ul www.aadtotal.ro, implica deplina acceptara termenilor si conditiilor mentionate mai jos.

AADtotal.ro este destinat doar comertului en-gros, persoanelor juridice firme sau companii, redistribuitorilor si pentru preluarea comenzilor din marketplaceuri. Daca esti client final te asteptam direct pe ookee.ro.


INTRODUCERE Pentru folosirea in bune conditii a site-ului www.aadtotal.ro, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Acest site este intretinut si administrat de societatea AAD TOTAL ADMINISTRATION SRL (vedeti mai jos datele de identificare ale AAD Total ADMINISTRATION SRL).

Nume companie:
SC AAD TOTAL  ADMINISTRATION SRL

Nr.inreg.Reg.Com.: J40/11602/2002
C.I.F.: RO 15016633

Capital social 200 RON
Adresa: Aleea varful cu dor nr 27, parter , Bucuresti
Tel.: 0732 010 271

Adresa de mai sus este valabila atat pentru locul de desfasurare al activitatii cat si pentru locul unde se pot primi reclamatii.

Administratorul site-ului, AAD Total ADMINISTRATION SRL, isi asuma dreptul de a face orice modificari ale acestor prevederi (termeni si conditii), orice modificari ale site-ului www.aadtotal.ro (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului www.aadtotal.ro. In acest sens, SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, imbunatatiri, up-grade-uri etc de orice fel. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

Accesand pagina "Termeni si conditii" puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al site-ului www.aadtotal.ro (incluzand, dar fara a se limita la: texte, imagini, logo-uri, butoane, elemente grafice, baze de date, orice alte date, scripturi, design web, programe etc) este proprietatea AAD Total ADMINISTRATION SRL si/sau a furnizorilor sai si/sau a partenerilor sai si este aparat de legile in vigoare pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea industriala si intelectuala.

Folosirea fara acordul scris explicit al AAD Total ADMINISTRATION SRL, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Orice reclamatie si/sau problema legata de respectarea drepturilor de autor in legatura cu intreg continutul site-ului www.aadtotal.ro pot fi semnalate printr-un email trimis pe adresa office@aadtotal.ro sau office@ookee.ro.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR. CONFIDENTIALITATEA

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de SC AAD Total ADMINISTRATION SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si din contul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre  utilizatori (numai daca utilizatorul a cerut in mod express trimiterea newletter-ului).

Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, in cazul unei solicitari justificate a acestora, conform legilor in vigoare.

Nu toleram SPAM-ul si nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.aadtotal.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe site-ul www.aadtotal.ro. Va recomandam sa nu divulgati aceste informatii nici unei terte parti. SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul www.aadtotal.ro.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.aadtotal.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de www.aadtotal.ro nu contin virusi.

Datele/informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de catre SC AAD Total ADMINISTRATION SRL pentru intocmirea de statistici care vor putea fi folosite in vederea imbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor in vigoare.

Va rugam cititi urmatoarea nota:  "Nota de informare privind protectia datelor personale

    Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
    Esti obligat(a) sa furnizezi datele  in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
    Codul numeric personal (CNP) va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ai achizitionat.
    Daca doresti sa primesti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L (www.aadtotal.ro), te rugam sa introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter.
    Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L., Bucuresti, Aleea Varful cu Dor, nr 27, sector 3.
    Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Poti intra oricand in contul tau creat pe www.aadtotal.ro pentru a corecta aceste date. "

INREGISTRAREA CA MEMBRU, PAROLA SI COMPORTAMENTUL DE MEMBRU

Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL ofera utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca, de a modifica partial, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC AAD Total ADMINISTRATION SRL, fara acordul scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL prin site-ul www.aadtotal.ro accepta comenzi numai de la persoane care au implinit 18 ani. Aceasta limita de varsta nu se aplica la crearea unui cont de utilizator.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. GARANTIA PRODUSELOR. DECLINAREA RESPONSABILITATII

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului www.aadtotal.ro. SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, SC AAD Total ADMINISTRATION SRL isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata. SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe www.aadtotal.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu poate fi facuta responsabila si nici nu garanteaza, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, pentru informatiile si continutul site-ului, nici pentru materialele sau produsele de pe site.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv SC AAD Total ADMINISTRATION SRL isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla in oferta curenta a importatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de SC AAD Total ADMINISTRATION SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans. Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu garanteaza existenta in stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind in stoc. Pentru confirmarea stocului veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei. Termenul de  livrare de 2-3 zile lucratoare este valabil pentru produsle aflate in stoc si in conditiile mentionate mai sus.

GARANTIILE ASOCIATE PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de catre site-ul www.aadtotal.ro beneficiaza de conditii de garantie conform legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale, si provin din surse mentionate de fiecare producator in parte.Garantiile comerciale nu afecteaza garantia legala privind conformitatea produsului.

Produsele de folosinta indelungata (de exemplu biciclete, spatii de joaca, gonflabile, jucarii cu motor etc.) beneficiaza de garantie intre 6 luni si 2 ani, in functie de tipul fiecarui produs, in conformitate cu politica comerciala a producatorului, fapt atestat de certificatul de garantie care va fi emis fie direct de catre producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie de catre OOKEE.ro, si care se va introduce in colet la livrare sau inmana cu ocazia ridicarii produselor de la sediul OOKEE.ro. Certificatul de garantie va cuprinde detaliile necesare (durata, locul service-ului autorizat, conditii de utilizare etc) in bune conditii a produsului respectiv. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresaoffice@ookee.ro. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produsele de uz curent (de exemplu papusi, creioane, jucarii din plastic, jucarii din lemn etc ) nu beneficiaza de garantie de folosinta. Totusi, potrivit legislatiei in vigoare, toate produsele comercializate pe www.aadtotal.ro beneficiaza de garantie de conformitate si pentru vicii ascunse. Astfel, oricare produs care nu are aceleasi calitati ca si produsele care au fost prezentate ca mostre sau model, nu corespund oricarui scop declarat pe site-ul nostru sau nu isi pastreaza parametrii de calitate si performanta normale pentru astfel de produse, se considera lipsa de conformitate si beneficiaza de garantie de conformitate. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite.

Valoarea maxima a obligatiilor SC AAD Total ADMINISTRATION SRL, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de SC AAD Total ADMINISTRATION SRL de la clientul respectiv.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara numai in limita stocului disponibil. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a clientului.


DREPTUL DE RETRAGERE, RECLAMATII SI NELAMURIRI PRIVIND PRODUSELE, CONDITII DE RETURNARE

Ne dorim sa fiti pe deplin multumiti de produsele cumparate online de pe site-ul www.aadtotal.ro.

DREPT DE RETRAGERE

Durata contractului la distanta incheiat cu ocazia plasarii unei comenzi este de 30 de zile. Inainte de EXPEDIEREA produselor, clientii www.aadtotal.ro au dreptul si pot anula oricand comenzile plasate pe www.aadtotal.ro fara niciun cost din partea acestora, contractul incheiat considerandu-se incetat de drept la anularea comenzii. Confirmarea incheierii contractului este transmisa clientului sun forma confirmarii comenzii plasate prin intermediul emailului.

RETURNAREA PRODUSELOR FARA INVOCAREA UNUI MOTIV:

In baza dreptului de retragere stipulat de prevederile legale, clientii www.aadtotal.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original,  fara invocarea vreunui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fara penalitati, completand formularul de retragere care poate fi downloadat de AICI.

Clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor nefolosite, nemontate (daca este cazul) - adica in starea in care au fost primite, numai in ambalajul original nedeteriorat, nedesfacut si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective.  SC AAD Total ADMINISTRATION SRL va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 14 de zile de la data denuntarii contractului de catre client si primirea produselor returnate in starea mentionata mai sus.

RETURNAREA IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ESTE DEFECT:

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 12 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita SC AAD Total ADMINISTRATION SRL returnarea produsului/produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/distribuitorului.

NELAMURIRI:

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediatii un email in acest sens pe adresa office@aadtotal.ro, in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoatstra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

RECLAMATII:

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul www.aadtotal.ro vor fi aduse la cunostinta SC AAD Total ADMINISTRATION SRL in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. SC AAD Total ADMINISTRATION SRL va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului produselor respective.

In cazul in care aveti o problema legata de o comanda sau de orice natura ce tine de site-ul www.aadtotal.ro, care nu pare a fi rezolvata sau nu a fost rezolvata prin email sau prin telefon cu personalul serviciului clienti,  va rugam sa luati legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Andrei Dancila, tel. 0732.010.271 sau prin email la office@aadtotal.ro.   

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita cu Alina Popescu,

office@ookee.ro

DAUNE LA TRANSPORT:

Daca produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la office@ookee.ro in maxim 12 ore la primirea produselor.

RECLAMATII CATRE ANPC:

Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

 PRETURI. PLATA PRODUSELOR

Preturile produselor sunt cele afisate pe site. Pretul transportului este cel afisat in comanda inainte de finalizarea acesteia, dar pentru localitati necuprinse in aria de livrare a curierului nostru veti fi informati telefonic de catre unul din consultantii nostri referitor la taxele de transport suplimentare calculate in functie de distanta. Numarul de kilometri suplimentari se poate regasi si pe site-urile www.urgent-curier.ro si www.fancurier.ro (in functie de curierul cu care este trimis coletul), in sectiunea de calcul cost expeditie.

Comenzile pe care ati optat sa le ridicati de la sediul nostru se pastreaza la dispozitia dumneavoastra pe o perioada de 3 zile lucratoare incepand cu prima zi in care ati fost anuntati ca poate fi ridicata comanda. Operatorii nostri contacteaza telefonic fiecare client in parte. Comenzile clientilor care nu raspund la telefonul de confirmare a comenzii timp de trei zile lucratoare consecutive de la plasarea comenzii vor fi sterse din sistem.

RECOMANDAREA DE VARSTA

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL afiseaza site-ul www.aadtotal.ro recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, in masura furnizarii de catre importatori/distribuitori a acestei informatii. Va rugam sa respectati varsta recomandata de producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator. Anumite produse necesita asamblarea de catre un adult si/sau indrumarea si supravegherea copiilor in timpul jocului cu acestea.


PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI, CODURI DE CONDUITA

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nici o forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

SC AAD Total ADMINISTRATION SRL isi rezerva dreptul de a trimite clientilor/utilizatorilor sai diverse oferte privind produsele din site-ul www.aadtotal.ro, propuneri de produse si servicii cadou oferite direct de SC AAD Total ADMINISTRATION SRL sau de partenerii acesteia.

Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

NOTIFICARI Prin accesarea site-ului www.aadtotal.ro, utilizarea acestui site, cumpararea de produse sau trimiterea de mesaje (e-mail-uri) catre/de la SC AAD Total ADMINISTRATION SRL, comunicarea se realizeaza in sistem electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor pe cale electronica de la SC AAD Total ADMINISTRATION SRL (mesaje, comunicari prin e-mail sau buletine informative-in cazul abonarii la acest serviciu). SC AAD Total ADMINISTRATION SRL isi rezerva dreptul de a aduce modificari prezentului contract fara o notificare prealabila a clientilor/utilizatorilor.


DREPT APLICABIL. LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul/clientul se declara de acord asupra faptului ca Termenii si conditiile de utilizare de mai sus se completeaza cu legile romane in vigoare. In cazul oricarei dispute care ar putea sa apara intre utilizator/client si SC AAD Total ADMINISTRATION SRL si asociatii/partenerii/afiliatii sai, se va incerca mai intai rezolvarea pe cale amiabila, iar daca aceasta rezolvare nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta din localitatea unde isi are sediul SC AAD Total ADMINISTRATION SRL.
FORTA MAJORA Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore.                                                                                              

INDEPENDENTA CLAUZELOR CONTRACTUALE 

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.