Operator date personale

Nota de informare privind protectia datelor personale 

  • Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine sau un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: desfasurarea in bune conditii a livrarii produselor comandate si a incasarii contravalorii acestora, intocmirea de statistici pentru imbunatatirea serviciilor oferite utilizatorilor site-ului nostru, trimiterea de buletine informative (newsletter).
  • Esti obligat(a) sa furnizezi datele  in conditiile in care doresti sa lansezi o comanda, acestea fiind necesare desfasurarii in bune conditii a livrarilor de produse comandate si a incasarii contravalorii acestora. Refuzul tau face imposibila desfasurarea livrarilor de produse. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
  • Codul numeric personal (CNP) va fi folosit in scopul exclusiv al emiterii facturilor pentru produsele pe care le-ai achizitionat.
  • Daca doresti sa primesti informatii despre produsele si serviciile oferite de S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L (www.aadtotal.ro), te rugam sa introduci adresa ta de e-mail la rubrica: Newsletter.
  • Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa catre S.C. AAD TOTAL ADMINISTRATION S.R.L., Bucuresti, Aleea Varful cu Dor, nr 27, sector 3.
  • Daca unele din datele despre tine sunt incorecte, te rugam sa ne informezi cat mai curand posibil. Poti intra oricand in contul tau creat pe www.aadtotal.ro pentru a corecta aceste date.